divendres, 1 d’abril del 2011

De Miami-Platja a Morella

Com diuen en castellà "lo prometido es deuda" i aquí ho teniu, la visita que ens va quedar pendent de fer a Morella.

La sortida varia de la que vam fer en el darrer blog. Aquesta vegada ens vam ficar en marxa, Marta i un servidor, des de Miami Platja, a on estavem passant uns dies.

De totes maneres us explicare com vam fer cap a Miami, i a més a més, es pot ajuntar aquesta ruta amb la de Morella que, sortint aviadet i més avançat l'any que allarga més el dia, crec que es pot fer.

De Lleida per la L-702, Artesa de Lleida, Puigvert i Castelldans. Un cop aquí per la C-233 direcció a l'Albages i el Soleràs. Anem per la L-701 cap a Els Torms i Juncosa, C-242 direcció Ulldemolins, Albarca i Venta del Pubill. Un cop aquí es presenten dues variants per arribar a Falset. La primera per Porrera-Falset per la T-740 que es passa un port inacabable ple de curves de 180º estretes, ideal pel Sebas, o bé a Porrera anar direcció Gratallops, on les curves son més obertes i rapides. La qüestió arribar a Falset i a Mora d'Ebre. I ja hi som, ara sol cal decidir, platja o montanya.

 Nosaltres, al cap de dos dies d'estar a Miami Platja, vam tornar sobre els mateixos passos per trobar altre cop la C-12 i anar direcció a Ginestar. A pocs quilometres de la incorporació a la C-12, venint de Tivissa, hi ha un desviament a mà dreta on diu embarcador. Val la pena probar l'experiencia de pujar la moto en una barcassa i, sense motor, navegant per la força de la corrent del riu Ebre, travessar fins a Miravet.


Un cop a Miravet, un poble molt xulo amb un castell precios, anem direcció a El Pinell de Brai (N-230b) i Prat de Comte, sembla una carretera, al començament, oblidada pel temps i deserta, però el ferm està en bon estat i el paisatje es maquissim, per anar curvejant i gaudint de l'entorn a la vegada, molt recomanable.

Ens desviem per la T-330, cap a Arnes, on trobem una benzinera per cert, tema important aquest a l'hora de perdres per Catalunya... i direcció a Valderobles entrem a Aragó, concretament a Terol, per la A-231 i desviem per la A-1414 direcció Fuentespalda i Monroyo, aquí també hi ha benzinera, i poc queda ja, per la N-232 fem cap a Morella.


La tornada la vam fer igual que l'altre dia, per això ja no us ho expliquem però si us deixem unes fotos perquè feu gana i proveu de fer aquesta ruteta tant bonica. Fins aviat i moltes V'ssss.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada