divendres, 1 d’abril del 2011

Sortida de Lleida a Morella

El passat dilluns, dia 7 de febrer, feia un dia genial per sortir en moto. A primera hora del matí feia una mica de fred, però en vam refugiar al Punt Estrella.
Allí ens vam trobar el Luke, el David, en Juanjo (que sol va venir a fer el cafè) i nosaltres.
Cap allà a les 10:30 ens ficavem en marxa, direcció Maials-Flix-Ascó. En aquesta darrera població ens desviarem per una carretereta, amb unes curves genials, cap a Gandesa.
Després de repostar les motos, la veterana VFR del David, la nova Versis del Luque i la Fazer nostra vam posar rumb cap a l'Horta de Sant Joan. La ruta va ser preciosa. De Catalunya saltarem a la provincia de Terol, passant per Valderobles i Monroyo.
A la una del migdia ja estavem voltant per la ciutat alacantina de Morella. Amb el seu castell presidint la montanya que protegeix el poble i els seus carrers, amb aire antic i molt acullidor.
Uns plats combinats, acompanyats per unes quantes i molt bones croquetes morellanes ens van tornar la força per continuar fent quilometres, aquesta vegada amb el sentit contrari i retornan per les mateixes curves que tant ens havien fet gaudir. I la tornada va ser així, una rememoració de tot lo bo que haviem trobat pel camí i amb la confiança de saber per on anavem rodant en tot moment.
I abans de la posta de sol a Lleida, al pont de l'autopista ens despediem amb el pensament fixe de tornar a fer aquesta sortida amb més temps per poder visitar la ciutat emurallada de Morella amb profunditat. Ha quedat pendent http://marta-i-toni.blogspot.es/admin/archivos/wink.gif .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada